Speciale Dank


De twee Delftse huisartsen Wim Wierema en Ferdinand Schreuder kwamen op het idee om in Pijnacker-Nootdorp een zelfstandig hospice te vestigen. Dit plan “Hospice Koningshove” ontvangt enorm veel steun van de lokale huisartsen en de gemeente.Dit project wordt gedragen door de Lions Club Nootdorp-Pijnacker. De Lions (mannen) Club Nootdorp-Pijnacker komt graag in beweging voor de samenleving. We helpen anderen vooruit door fondsen te werven en goede doelen te financieren. Of door fysiek de handen uit de mouwen te steken: mensen die dat nodig hebben, geven we waar mogelijk graag een duwtje in de rug. Daarom ondersteunen wij ook graag organisaties met goede ideeën. Zeker wanneer die bijdragen aan het oplossen van achterstandssituaties in onze eigen regio. Lions kennen mannen-, vrouwen- en gemengde clubs. Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Kijk op www.lions-nootdorp-pijnacker.nl.


Huisstijl.
Lyon Reclame is een jong en dynamisch bedrijf met passie voor communicatie. Samen met jou streven wij er naar om je ideeën vorm te geven. Of het nu gaat om je drukwerk, autobelettering of gevelreclame, wij draaien onze hand er niet voor om. Grrr…

 


Concept en Communicatie.
SAMEN VERRASSEN, VERLEIDEN EN VEROVEREN?
Orator helpt organisaties bij het winnen van aanbestedingen, leidt EMVI-Engineers op en maakt ze wegwijs bij het schrijven van onderscheidende EMVI-plannen. Samen verrassen, verleiden en veroveren we jouw klant.


Video’s
Professionele fotografie en video maken jouw verhaal nog krachtiger. Tjapko Visual Branding ontwikkelt beeldtaal die overtuigt en jouw boodschap versterkt.


V.l.n.r. huisarts Emmy Gransjean, Hospice Delft coördinator Gabriella Reijerse en client/partner Hellen Persoon werkten mee aan het tot stand komen van de video.Printen, kopiëren en zoveel meer
Business Print. Een beetje anders zijn ze wel, maar hun eindproduct krijgt daar niets van. Zij controleren alles en leveren nooit half werk. Gaat er iets mis, dan doen ze het over, tot zij allemaal helemaal tevreden zijn. Een glimlach om jouw mond, daar doen zij het voor.De ideale partner voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.
Hoveniersbedrijf Erik vd Berg is een klein allround hoveniersbedrijf en is gevestigd in Delfgauw, op een steenworp afstand van Delft.

MQM Tuinontwerpen is een bedrijf met vakkennis en passie voor het ontwerpen van tuinen.


Ruseler Makelaars Haaglanden. Advies op maat. Zij noemen bij hun advies de pluspunten van uw woning, eventuele verbeterpunten met betrekking tot onderhoud en verkoop voorbereiding, geschikte doelgroepen en specifieke advertentiemogelijkheden en –kosten. Ze wijzen u ook op wat u misschien zelf kunt doen om de verkoop van uw woning te bevorderen en versnellen.


Caminada Notarissen. Samen met een enthousiast, hoogopgeleid team zijn zij u graag van dienst, zowel als het gaat om gebruikelijke notariële akten als ook bij het opmaken van of adviseren bij zeer gespecialiseerde akten.